Kundeservice

Hvis du har spørgsmål, bedes du læse vores generelle oplysninger under første, hvis du ikke kan finde de oplysninger du har brug for der kan du kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

kontaktKontakt kundeservice

Generelle oplysninger

Shopping på vår hjemmeside er hurtigt, nemt og sikkert. Alle de produkter, du ser, er til rådighed til at købe online med internationale leveringsmuligheder. Sådan handler du

Betaling

Alle kreditkort informationer industristandard-Secure Sockets Layer (SSL), og går direkte til vores betaling processor og er aldrig opbevares af os. Din sikkerhed er vores første prioritet.

Tilgængelige betalingsmetoder: Vi accepterer kreditkort / betalingskort, bankoverførsel eller PayPal.

Betaling

Forsendelse og levering

Vi tilbyder forsendelse til de fleste lande i verden.

Fragtpris: En anslået fragtpris vil vise når du tilføjer et produkt i indkøbskurven, den faktiske fragtpris og alternative fragtmuligheder vises i kassen, inden du indtaster dine betalingsoplysninger.

Forsendelse og sporing: Du vil finde oplysninger om forsendelse og find pakkerne (track & trace) websteder for dit land på vores Forsendelse og sporing side

Returnere eller bytte en vare

Hvis du ikke er helt tilfreds med din bestilling, du kan returnere købte varer (r) i henhold til vores 14-dages returret. Bytte og retur side

Tilbud og Rabatter

Aktiv kunde rabat: Vi tilbyder rabatter for aktive kunder i vores butik, størrelsen af rabatten er baseret på, hvor meget du har handlet for i vores butik i løbet af det sidste år.

Rabat niveau: Rabatten gælder automatisk til din ordre i alt ved kassen, og du kan se dine personlige rabat niveau i "Min konto" side.

Fri fragt kampagner: Under kampagnen perioder tilbyder vi et udvalg af individuelle produkter med fri fragt.

Gavekort og rabat kupon-kode: Hvis du har et gavekort eller rabat kupon kode du kan bruge det på indkøbsvognen side ved at skrive i din rabat-koden og trykke på "Indløs" knappen.

Gratis gave forfremmelser: I løbet af kampagnen perioder, vi tilbyder gratis produkter som gave sammen med køb af særligt udvalgte produkter. (Den gratis gave og de gældende betingelser vises på de udvalgte produkters informations sider)

Personopplysninger

Registrerede oplysninger bruges kun til at sende dig merchandise og oplysninger fra våre websider og er ikke til rådighed til 3 parter. Fortrolighedserklæring