Betingelser for brug

1 Generelt

Adgang til og brug af dette websted og de produkter og søgetjenester til rådighed via dette websted (kollektivt, "Tjenester") er underlagt følgende vilkår, betingelser og bekendtgørelser ( "Betingelser for brug").
Ved at bruge Tjenesterne, accepterer du at alle disse vilkår, betingelser og bekendtgørelser, uden ændringer. Desuden anerkender du, at Terms of Service kan blive opdateret af os fra tid til anden.
Dette websted indeholder også links til andre web-sites, web-sider og tjenester, som ikke drives af dette websted (den "Links"). Deres brug af sådanne hjemmesider, vil blive genstand for tjenestens vilkår indeholdt i hver enkelt websted, og de respektive mandater tjeneste vil kontrollere brugen af det pågældende site. Under alle omstændigheder dit link igennem til et sådant sted, vil være omfattet af disse betingelser og vilkår. Du anerkender, at dette websted har ingen kontrol over sådanne web-steder og oplysninger, og du accepterer, at dette websted ikke giver nogen form for garanti for nøjagtigheden eller pålideligheden af disse websteder eller oplysningerne i dem, og du accepterer, at vi skal have noget ansvar, om sådanne link finder upassende eller stødende indhold eller på anden måde give dig angst, tab eller skade.

2 Fortrolighedserklæring

Under dette websted fortrolighedserklæring vi kan videregive til tredjemand visse oplysninger indeholdt i vores brugere registrering ansøgninger, men vi vil ikke oplyse dit navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer, medmindre vi har informeret dig, er blevet godkendt af dig, eller som kræves i at gøre det ved lov, at det Data Protection Act 1998. Vores fortrolighedserklæring kan findes på adressen: Fortrolighedserklæring.

3 Forbud og anvendelsesbegrænsninger

Du vil ikke: begå eller fremme en strafbar handling, sende eller modtage materiale, som på nogen måde er stødende eller obskønt, eller i strid med tillid, ophavsret, privatlivets fred eller andre rettigheder, handle i strid med acceptabel brug politikker af web-steder eller samfunds normer generelt, overføre eller distribuere et virus; hacke sig ind på alle aspekter af Tjenesten, korrupt data forårsage irritation for andre brugere; krænker rettighederne for andre personer, varemærker eller andre immaterielle rettigheder, sende en uopfordret reklame eller andre salgsfremmende materiale, ofte benævnt som "spam", eller forsøge at påvirke ydeevnen eller funktionaliteten af edb-anlæg eller gøres tilgængeligt via dette websted websted.

4 Intellectual Property, software og indhold

De intellektuelle ejendomsrettigheder i al software stillet til rådighed og indhold, der leveres til dig forbliver ejendom af dette websted, dens licenshavere, annoncører eller indhold leverandører. Du vil overholde vilkårene i en aftale, der kræves af ejeren af intellektuelle ejendomsrettigheder i al software og indhold, der leveres til dig som anmeldes til dig, og du anerkender hermed, at al software, der ikke let tilgængelige for dig, er fortrolige, og at alle andre rettigheder, herunder men ikke begrænset til databasen og ophavsret er gældende og reserveret af dette websted, dens licenshavere, annoncører eller indhold leverandører. Du kan lagre, bearbejde, analysere, omformatere, udskrive og vise indholdet leveres udelukkende til dit eget personlige brug.
Under ingen omstændigheder er du tilladelse til at offentliggøre, distribuere eller på anden måde gengive i ethvert format noget af indholdet eller kopier af indholdet leveres til dig, eller som vises på dette websted websted, og du må ikke bruge et sådant indhold i forbindelse med enhver forretningsmæssig virksomhed, herunder, uden begrænsning, ethvert medie forretning eller virksomhed. Du må ikke ændre, oversætte, foretage reverse engineering, dekompilering, disassemblering (undtagen i det omfang gældende lovgivning udtrykkeligt eller stiltiende forbyde en sådan restriktion) eller skabe afledte værker baseret på software eller dokumentation, der ledsager denne software leveres af dette websted, dens licenshavere , annoncører eller indhold leverandører.
dette websted™ og dette websted© er varemærker der tilhører dette websted. Ingen licens eller tilladelse er givet til dig at bruge disse mærker på nogen måde, og dette websted forbeholder sig alle rettigheder i disse og alle relaterede mærker. Du indvilliger i ikke at bruge disse varemærker eller varemærker, der er sammenligneligt lignende uden skriftlig tilladelse fra dette websted.

5 Produkter og Services

Ved at lave en anmodning / For du tilbyder at købe et produkt, som vi vil acceptere at sælge til dig på følgende betingelser og vilkår. Alle ønsker opfyldes afhængig af tilgængelighed og ordrebekræftelse pris af os.
Afsendelse kan variere alt efter tilgængelighed og eventuelle garantier, garantier eller indeståelser gjort, at leveringstiden er begrænset som anslået leveringstid og er på det grundlag, at vi ikke er ansvarlige for eventuelle forsinkelser i leveringen indtræder pga. postforsinkelser eller force majeure.
dette websted er absolut berettiget til at afvise enhver anmodning fra dig.
Hvis din ordre er accepteret, vil vi informere dig via e-mail, du ellers ved at ringe til dig. Vi vil også give identiteten af den part du har indgået kontrakt med. Dette kan være dette websted eller i visse tilfælde en tredjepart.
Når en kontrakt er indgået med en tredjemand handler enten ikke dette websted som agent eller hovedstol, og kontrakten er indgået mellem dig og tredjemand.
Når du foretager en anmodning dig tilsagn om, at alle de oplysninger, du giver os, der anmoder varer eller tjenesteydelser eller tilbud, der var på auktion, er sande og korrekte, at du er en autoriseret bruger af kredit-eller betalingskort, der anvendes til at gøre din ansøgning eller bud, og at der er tilstrækkelige midler til at dække udgifterne til de varer, tjenester eller tilbud.
Det er dit ansvar at informere os om eventuelle ændringer i disse oplysninger så hurtigt som muligt.
Omkostningerne til udenlandske varer og tjenester kan variere. Alle offentliggjorte kurser er omfattet af sådanne ændringer.

6 Betaling

Alle kreditkort transaktioner er gjort i løbet af SSL-krypterede forbindelser, og vi gemmer ikke dit kreditkortnummer.
Dit kreditkort vil blive faktureret umiddelbart efter købet.
Vi anbefaler kortindehaveren at udskrive alle transaktionsdata, de regler, annullering forordninger, og betalingsmetoder for at undgå misforståelser og diskussioner på et senere tidspunkt og holde dem på et let tilgængeligt sted.
Alle ordrer vil ske omgående.
Opfyldelsen af kontrakten er, når varerne forlader vores anlæg.

7 Fragt og leveranse

Alle pakker er sendt med anbefalet globale luft-mail, og ved afsendelse af din bestilling en e-mail med et tracking nummer er sendt til din registrerede e-mail-adresse.
Et tracking nummer kan bruges til at tjekke dine pakker shipping fremskridt, kan du finde de sporing sider for dit land Forsendelse sporing side.

8 Forkert adresse / Afslag på levering

Ansvaret skal være af kunden for at sikre, at dette websted er blevet underrettet om den korrekte adresse til kommunikation og fragt, dette websted fralægger sig ethvert ansvar i tilfælde af en forkert adresse, hvilket resulterer i tab eller ansvar for kunden.
Købere nægte levering af forsendelser er ansvarlige for både første og tilbage forsendelsesomkostninger. Total forsendelseomkostninger ansvar for den del af køber, vil være to gange (2X) den oprindelige fakturerede forsendelsesomkostninger. Vi forbeholder os desuden ret til at opkræve gebyrer for udsætning nægtelse af levering.

9 Retur / Bytte

Du har mulighed for at annullere din bestilling inden 14 dage efter modtagelsen. Dette gælder ikke for produkter, der ikke kan returneres til hygiejniske grunde (lingeri og badetøj), og er blevet tætnet. Bestil aflysninger skal ske via vores online retursystem, senest 7 dage efter levering af dine vare (r). Når du har annulleret din bestilling og fået dit afkast oplysninger og tracking nummer (RMA), skal varerne returneres til den adresse, der en angivet i din RMA oplysninger i deres oprindelige stand, senest 14 dage efter modtagelsen.
Returer er dit ansvar, indtil den når frem til os.
Alle afkast er underlagt gennemgang af vores afkast afdeling og indtil deres godkendelse af afkastet efter tilbagesendelse det tilbagebetalte beløb er fastsat.
Produkt (er) tilbage uden at følge den returnerer procedure og uden et RMA-nummer er omfattet af en 40% straf gebyr. Returretpolitik.

10 Garantifraskrivelse

De tjenester, og alle oplysninger, produkter og andet indhold indgår i eller er tilgængelige fra dette websted og tilknyttede websteder, der er til rådighed på et "som de er" og "som tilgængeligt" grundlag og kan ændres når som helst og uden varsel til dig. i den udstrækning, loven tillader, fraskriver dette websted og udelukker alle erklæringer og garantier (udtrykkelige, stiltiende og lovbestemt, inklusive men ikke begrænset til garantier for salgbarhed og egnethed til et bestemt formål, og ikke-krænkelse af immaterielle rettigheder), som til tjenester og alle oplysninger, produkter og indhold indgår i og tilgængelig fra denne hjemmeside eller den sammenkædede sites.

11 Fraskrivelse af ansvar

Medmindre udtrykkeligt anført, at det strider mod den udstrækning, loven tillader dette websted, dets indhold, annoncører eller web-steder ikke ansvarlig for skader, herunder men ikke begrænset til nogen direkte, indirekte, specielle, følgeskader, straffende eller hændelige skader, eller erstatning for tab af brug, overskud, data eller andre immaterielle aktiver, tab af goodwill eller omdømme, eller udgifter til indkøb af erstatning varer og tjenester, der udspringer af eller i forbindelse med brug, manglende evne til at bruge, ydeevne eller svigt af dette websted eller de linkede hjemmesider, også selv om der var dette websted blevet underrettet om muligheden for sådanne skader, og uanset om sådanne skader opstår i kontrakt, erstatningsret, egenkapital, tilbagebetaling, ved lov, ved de fælles lovgivning eller på anden måde. Du har læst denne ansvarsfraskrivelse og er enige om at det på det grundlag, at du accepterer det er rimeligt.

12 Ansvarsfraskrivelse for at ejerskabet af varemærker

Medmindre udtrykkeligt anført, at det modsatte alle personer, varer, tjenester og steder byder på dette websted hjemmeside er på ingen måde forbundet, forbundet, sammenkædet eller tilknyttet dette websted. Desuden, medmindre det udtrykkeligt står på dette websted hjemmeside, at et bestemt produkt, en virksomhed eller placering er tilsluttet, forbundet, sammenkædet eller tilsluttet beslutningstagere, rettighedshavere eller tv-stationer (de "beslutningstagere") i en film eller et program, du bør ikke foretage en sådan antagelse, eller stole på nogen måde om eksistensen af en sådan forbindelse, en forening eller tilhørsforhold, indirekte eller på anden måde.
Alle varemærker / navne, som kan blive nævnt på dette websted hjemmeside er ejet af de respektive varemærker ejere og dette websted hævder nogen forbindelse, forening eller tilknytning til dem. Når et varemærke (varemærke) er henvist til den, der anvendes til at beskrive og identificere de produkter, serviceydelser eller steder (de "varer"), eller også er det anvendes til at identificere film eller program, hvor disse varer ud, men det er i ingen måde en påstand eller et krav, at disse varer er godkendt af eller tilsluttet, forbundet, sammenkædet eller tilsluttet beslutningstagere i de relevante film eller program.

13 Skadesløsholde

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde harmløs dette websted, dets direktører, funktionærer, medarbejdere, konsulenter, agenter og datterselskaber, fra alle og enhver tredjepart krav, ansvar, skader og / eller omkostninger (herunder, men ikke begrænset til, advokatsalærer), som stammer fra, og uden begrænsning, Deres brug af dette websted tjenester, din overtrædelse af nærværende Servicevilkår, din krænkelse af en intellektuel ejendomsret eller andre rettigheder af enhver person eller enhed eller dit brud på nogen pligt til at tillid eller privatlivets fred, eller ærekrænkende udtalelser fremsat af dig i nogen form.

14 Variation af indhold

dette websted skal have ret til efter eget skøn til enhver tid og uden varsel at ændre, fjerne eller ændre noget af det indhold, der leveres i forbindelse med tjenesten, eller der vises på en side på dette websted websted.

15 Bruker indsendt materiale

Alle indsendte oplysninger og materiale, som du kan dette websted eller at du offentliggør på et offentligt område af dette websted websted skal gives af afsenderen og accepteret af dette websted på en ikke-fortrolig basis med forbehold af punkt 2 ovenfor. Endvidere skal dette websted gives en evig royalty-fri, ikke-eksklusiv licens på ophavsret til alle indsendte materiale og dette websted skal være gratis at bruge, redigere, kopiere, genudgive og distribuere (til ethvert formål) og autorisere andre til at gøre det samme, alle sådanne oplysninger eller materiale og alle ideer, der er indeholdt i sådanne oplysninger eller materiale.

16 Udbetaling tvister / Svigagtig tilbageførsler

dette websted har en nul tolerance politik for svigagtig tilbageførsler. Enhver kunde, som bestrider en gyldig og godkendt kreditkort køb er omfattet af afgifter og gebyrer efter vores skøn. En behandling på USD 35,00 per tilbageførsel vil blive vurderet til reference køb.
Yderligere, hvis kortindehaveren afgifter tilbage eventuelle betalinger på kortholderne kreditkort, og tilbageførsler er underbygget af demonstration af bevis for levering af produktet uden afslag på den del af kortholderen, så kortindehaveren vil betale yderligere USD 150,00 gebyr pr udokumenteret tilbageføre.
Vi vil også indberette alle uberettigede tilbageførsler, herunder navn, fuldstændige kontaktoplysninger og e-mail-adresse på den fejlende kortindehaveren, at alle de store anti-chargback svig gratis tjenester og dermed forbud mod ulovlige kortindehaveren fra at placere fremtidige ordrer hos enhver virksomhed, der bruger enhver af de største anti-svindel kontrol tjenester.
Kortholdere indlede en tilbageførsel trussel, vil for enhver udokumenterede grund, også indberettes. De ovennævnte indberetning politik for svigagtig tilbageførsler, eller tilbageførsel trussel for svigagtig hensigt, bliver en undtagelse fra vores offentliggjort Fortrolighedserklæring.
Hvis du tilbageførsel et kreditkort betaling for en gyldig produktnøgle levering, accepterer du, at vi kan inddrive beløbet for tilbageførsel, samt de ovenfor tilbageførslen gebyrer som helst måde, der skønnes nødvendige, herunder men ikke begrænset til genopladning dit kreditkort tilbageførslen.

17 Ophør

dette websted kan til enhver tid opsige eller suspendere enhver del af Tjenesten uden varsel til dig.

18 Ugyldige

Hvis nogen del af nærværende Servicevilkår kan gøres gældende (herunder en bestemmelse, hvor vi udelukker vores ansvar over for dig) håndhævelsen af enhver anden del af Terms of Service vil ikke blive berørt alle andre bestemmelser forbliver i kraft og effektueret. Så vidt muligt, når nogen klausul / sub-klausul eller en del af en klausul / sub-klausul kan brydes for at gøre den resterende del gyldigt, skal klausulen skal fortolkes i overensstemmelse hermed. Alternativt, accepterer du, at klausulen skal afvikles, og fortolkes på en sådan måde, at ligner den oprindelige betydning af klausulen / sub-klausul, som er tilladt ved lov.

19 Lovvalg

Disse vilkår og betingelser skal fortolkes i overensstemmelse med loven og domstolene i dette websted valg eller det land, hvor du bor eller har hjemsted (ved dette websted valg) har kompetence til at løse eventuelle tvister mellem dig og dette websted, uden hensyn til nogen af valget af lovbestemmelser eller international privatret. Du accepterer hermed at enekompetence og værneting, som vælges af dette websted for alle og alle tvister om vilkår for brug, brug af dette websted eller en web-site.

19 Hele aftalen

Ovenstående Servicevilkår udgør hele aftalen mellem parterne, og erstatter enhver og alle tidligere og samtidige aftaler mellem dig og dette websted. Ethvert afkald på en bestemmelse i nærværende Servicevilkår vil kun være effektiv, hvis det sker skriftligt og underskrevet af en direktør for dette websted.

20 Sprog oversættelser af dette dokument

Dette dokument er kun gyldigt i sin oprindelige engelske form, og alle andre oversættelser er kun ment som en service høflighed.